Sanera hotell

Certifierade saneringsmaskiner, för dina gästers komfort

Självklart vill ni erbjuda en härlig vistelse på ert hotell för era gäster där alla utrymmen inklusive hotellrummen har ren och frisk luft. Våra saneringsmaskiner löser detta på ett mycket enkelt och miljövänligt vis. Dessutom tar saneringsmaskinerna även bort matos och odör från matlagning i kök och restaurang. Läs vidare nedan och kontakta oss med frågor. Välkommen!

Sanering med våra saneringsmaskiner på hotell

Tar bort bakterier, mögel, svamp, sporer, jäst, pollen och virus.

Tar bort lukt av exempelvis rök, djur, mögel och svett.

Förstör kemiska rester från tvättmedel.

Avvisar små gnagare och insekter såsom myror, kakackerlackor och sänglöss.

Användningsområden

Sanering med våra saneringsmaskiner rekommenderas för hotell, motell, B&B och andra hotell- & turistinrättningar samt skönhetssalonger, gym och andra offentliga miljöer inom branschen.

Sanering av luft

Rekommenderas för att desinficera ytor, väggar, möbler, föremål och tyg, som soffor, mattor, gardiner, madrasser, kuddar, överkast.

Sanering av: hotellrum och sviter, gemensamma miljöer, restauranger, receptioner, hälso- och spa-områden, toaletter, duschutrymmen med mera.

Sanering av vatten

Sanerat vatten rekommenderas överallt där vatten används för rengöring såsom; tvätt, utrustning, instrument, golv, badrum och dess armaturer, arbetsbord, handtag med mera.

Rent vatten bättre för maten

Rekommenderas i kök för att maximera friska och hälsosamma råvaror. Våra maskiners egenskaper blockerar spridningen av bakterier och mögel och ökar råvarornas hållbarhet.

Fördelar

Bland det första en gäst lägger märket till när de kommer till hotellet och rummet/sviten är renligheten. Låt våra saneringsmaskiner bli en naturlig och självklar del av städningen av hotellet och rummen. Efter varje gäst rengör våra saneringsmaskiner rummet och återskapar en djupt deodoriserad och sanerad miljö, redo att stå värd för nästa gäst. Att sanera med våra saneringsmaskiner på ditt hotell visar att du har dina gästers och medarbetares bästa i fokus. Det skyddar deras hälsa och skyddar ditt hotell från eventuella klagomål och obehagliga missförstånd och skapar de bästa möjligheterna för alla.

Ökar komforten

Bidrar till att reglerna följs: – hälsoskydd och säkerhet på arbetsplatserna – livsmedelshygien och säkerhet HACCP L. 155/2007

Minskar matsvinnet

Förbättrar luftkvaliteten på hela hotellet

Minskar risken för infektioner

Förenklar uppnåendet av certifieringarna EMAS-ISO14001 e ISO14000

Skapar en del av en positiv helhetsbild av hotellet